Leverandører og merker

Velkommen til vår oversikt over nøye utvalgte leverandører og merker hos Klinikk Nyhud. Vi er stolte over å samarbeide med anerkjente aktører i den estetiske bransjen for å gi deg de beste og mest effektive behandlingene. Våre leverandører er kjent for deres vitenskapelige innovasjon, kvalitet og sikkerhet, kriterier vi ser som uunnværlige for å levere enestående resultater. Utforsk våre samarbeidspartnere nedenfor for å lære mer om de produkter og teknologier vi bruker, som alle er godkjent av vårt erfarne medisinske team

Esthetica logo

Esthetica

Esthetica, grunnlagt i 2004 av Sveinung Mitseim, har etablert seg som en omfattende leverandør innen den estetiske bransjen. Firmaet tilbyr et bredt spekter av produkter og teknologier, fra lasere og fillere til medisinske hudserier og kjemiske peelinger. De representerer flere kjente merker, blant dem Teoxane, Environ, og Quanta System Laser. Esthetica er en pålitelig partner for klinikker og spesialister som søker det ypperste innen estetisk medisin og hudpleie.

Beauty Technology logo

Beauty Technologi

Beauty Technologi ble starteri 2006, og er i dag en nøkkelleverandør i den estetiske industrien. De har agenturet for anerkjente merker som Dermapen, Innoaesthetic, Me Line og Noon, og tilbyr dermed et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter.

IBSA logo

IBSA

Grunnlagt i 2014 med hovedkontor i Lugano, Sveits, er IBSA Nordic en ledende aktør i den estetiske bransjen. Aller mest kjent for sitt fantastiske produkt Profhilo, men tilbyr også andre kvalitetsprodukter som Aliaxin.

Allergan logo

Allergan

Allergan er kjent for sin innovasjon innen estetiske produkter som Juvederm og HArmonyCa. Fokus på pasientsikkerhet er sentralt, og selskapet investerer derfor tungt i utdanning av behandlere og vitenskapelige undersøkelser.

Hudhelse logo

Hudhelse

Stiftet i Sandvika i 1998. Hudhelse en stor aktør i den estetiske bransjen i Norge. Hudhelse har agenturet på kjente merkevarer som ColorScience og Endymed, og har et sterkt fokus på kvalitetsprodukter.

Amedica logo

Amedica

Amedica, etablert i 2014, er en ledende distributør i den estetiske bransjen. De tilbyr et variert sortiment, inkludert Nordyx tråder for trådløft og Mesoestetic-produkter. Spesielt kjent for mesoterapi og Cosmelan/Dermamelan for ujevn hudtone.

Loreal logo

Loréal

L'Oréal, grunnlagt i 1909 av Eugène Schuller, er verdens største produsent av kosmetikk. Med en sterk tilstedeværelse i estetiske bransjen, har de agenturet på merker som SkinCeuticals. Fransk innovasjon og global rekkevidde.

Daga Estetisk

Daga Estetisk

Daga Estetisk har vært endel av den estetiske bransjen i lang tid. Daga Estetisk har agenturet på flere kjente merker som Hydrafacial og Dr. Nassif.

Janssen Cosmetics

Janssen Cosmetics

Janssen Cosmetics, med 25 års erfaring i hudbransjen, er et tysk selskap som samarbeider med Dr. Sacher Kosmetik Laboratory. De tilbyr et bredt sortiment av hudpleieprodukter fordelt på 8 ulike linjer og er spesielt kjent for sin unike ampullekalender til jul.

Teosyal fillere

Teosyal

Teoxane, etablert i Genève i 2003 av Valèrie Taupin, er en ledende produsent av hyaluronsyrefilleren Teosyal. Selskapet har posisjonert seg som en av verdens største produsenter av hyaluronsyre produkter til fillerbehandlinger.

Juvederm fillere

Juvederm

Juvederm, lansert og godkjent i 2006, er et av verdens ledende merker for hyaluronsyrebaserte fillere. Med et globalt fotavtrykk og et omfattende sortiment, har Juvederm blitt et foretrukket valg for estetiske behandlinger.

Harmonyca behandling Kristiansand

HArmonyCa

HArmonyCa, lansert i september 2022 av Allergan, er en biostimulator som gir umiddelbart volum og forbedrer hudens fasthet. Bestående av hyaluronsyre og kalsiumhydroksiapatitt, gir den umiddelbar løfting og langvarig effekt ved å stimulere kollagenproduksjon. Varighet opptil 18 måneder.

Hydrafacial Kristiansand

Hydrafacial

Hydrafacial er en populær behandling som kombinerer vakum-utsug for å fjerne urenheter med tilførsel av peeling, fukt og næringsstoffer. Passer alle hudtyper og kan kombineres med andre behandlinger. Egnet for alle aldersgrupper.

Dermapen behandling Kristiansand

Dermapen

Dermapen, utviklet i Australia i 2010, er en avansert form for microneedling som stimulerer cellefornyelse og kollagenproduksjon. Ved hjelp av 24 justerbare nåler lager den mikrokanaler for dyp næringstilførsel. Behandlingen forbedrer hudens tekstur, reduserer fine linjer og ujevnheter.

Environ produkter Kristiansand

Environ

Environ er en prisvinnende hudpleielinje skapt av plastikkirurg Dr. Des Fernandes. Han pionerte bruk av høye doser A-vitamin for merkbar hudforbedring. Produktene er formulert for å beskytte, pleie og reparere huden på cellenivå.

ColoreScience produkter Kristiansand

ColoreScience

ColoreScience er en høykvalitets mineralmakeup med dobbel effekt: behandling og beskyttelse av huden. Med spesialtilpassede ingredienser og SPF, fokuserer merket på å kombinere estetikk med hudhelse. Produktene er klinisk testet og passer for alle hudtyper og hudtilstander.

Mesoestetic Kristiansand

Mesoestetic

Mesoestetic er en global, prisvinnende aktør innen hudpleie og estetisk medisin. Deres solserie, mesoprotech, tilbyr avansert solkremteknologi som beskytter mot UVA/UVB, IR og HEV stråling. Formlene kombinerer antioksidant- og anti-aging-effekter, og er dermatologisk testet samt vannavstøtende.

Sunekos behandling Kristiansand

Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling som benytter hyaluronsyre og aminosyrer for å korrigerer og forebygge aldringstegn. Passer for alle hudtyper, og stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin. Behandlingen tilbys på Klinikk Nyhud for naturlig, ungdommelig hudforbedring.

Noon produkter Kristiansand

Noon Aesthetics

Noon hudpleieserie tilbyr høy konsentrasjon av aktive ingredienser gjennom sin patenterte Dermshield-teknologi, uten å irritere huden. Produktene er utformet for å korrigere og forebygge en rekke hudutfordringer som urenheter, rødhet, og fine linjer.

SkinCeuticals produkter Kristiansand

SkinCeuticals

Skinceuticals, etablert i 1992 av dr. Sheldon Pinnell, er kjent for sine prisvinnende antioksidantserumer fra 1997. Merket tilbyr avansert hudpleie med klinisk beviste ingredienser for å forebygge, korrigere og beskytte hudens tilstand. Anbefales av dermatologer og plastikkirurger globalt og av oss på Klinikk Nyhud

Quanta System Laser i Kristiansand

Quanta System Laser

Quanta System er en pioner i laser- og energibaserte løsninger for medisinsk og estetisk bruk. Med Duetto-laseren kan man kombinere ulike bølgelengder som Alexandrite 755nm, Nd-YAG 1064nm og Erbiumjag 2940nm, hvilket muliggjør behandling av varierte indikasjoner som hårreduksjon, hudforbedring, fjerning av sprengte blodkar, pigmentflekker mm.

ME LINE logo

ME LINE

MeLine, utviklet av INNOAESTHETICS i Spania, er spesialisert på å behandle ujevn hudtone og mørke flekker. Produktene, egnet for både lys og mørk hud, kan redusere ujevn hudfarge med opptil 90-95% i løpet av 60-90 dager. Særlig effektiv for sensitiv og reaktiv hud.