Kosmetisk Sykepleier Kristiansand - Huset i Markens - Klinikk Nova - Cathrine Schjøtt

Cathrine Schjøtt

Kosmetisk Sykepleier og daglig leder

Cathrine har vært behandler i den estetiske bransjen i 23 år og er en de første sykepleierne i Norge som utdannet seg innenfor estetiske/kosmetisk behandlinger.
Hun har tidligere undervist i injeksjonsbehandlinger for Teoxane Norge og har blant annet jobbet på Beth,s Beauty, Kinikk Oslo og Renate’s Dagspa.
I tillegg til Klinikk Nyhud er Cathrine også endel av teamet til NoMi Oslo.
I 2022 ble hun kåret til årets behandler av Teoxane Norge.
Hun brenner for jobben sin og elsker tempoet og utviklingen i bransjen! Hun setter sin ære i og følge med på utviklingen slik at hun hele tiden kan anbefale den beste behandlingen på markedet til hver enkelt kunde.

Kosmetisk Sykepleier Kristiansand - Huset i Markens - Klinikk Nova - Kine Henriksen

Kine Henriksen

Kosmetisk Sykepleier

Møt Kine Henriksen, vår smørblide kosmetisk og dermatologisk sykepleier på Klinikk Nyhud. Med 6 års bransjeerfaring har Kine tilegnet seg en solid kunnskapsbase, forsterket av sin utdanning ved Senzie akademiet. Gjennom mange spesialiserende kurs har hun perfeksjonert ferdighetene sine innen ulike injeksjoner, laserbehandlinger og hudpleie. Kines faglige bakgrunn sikrer at pasientene mottar kvalitetsbehandlinger skreddersydd for deres unike behov.

Kosmetisk Sykepleier Kristiansand - Huset i Markens - Klinikk Nova

Anja Borgen

Kosmetisk Sykepleier

Møt Anja Borgen, vår dyktige kosmetisk sykepleier og hudterapeut på Klinikk Nyhud. Med 16 års erfaring fra hudbransjen, bringer Anja med seg en bred kompetanse innen hudpleie. Hun tilbyr et variert spekter av behandlinger, inkludert injeksjoner og laserbehandlinger. Med Anjas ekspertise kan kundene forvente kvalitet og skreddersydd behandling for deres individuelle behov.

Lege - Trådløft Kristiansand - Fjerne føflekk

Nina R. Ve-Tufteland

Lege

Møt Dr. Nina, vår dyktige lege på Klinikk Nyhud. Hun er ansvarlig lege og tilbyr i tillegg migrenebehandling, PREEMPT-injeksjonsparadigme og småkirurgi.

Kirlin Stokke

Kirlin Stokke

KOSMETISK SYKEPLEIER

Info kommer

Våre kunders tilbakemelding:

Andre besøkte også disse